Luxe tuinbestrating

Elke tuin vraagt weer om een andere aanpak. De Gouden Ploeg helpt je met het realiseren van de bestrating van je droomtuin!

Elke tuin vraagt weer om een andere aanpak. DE GOUDEN PLOEG VENLO helpt je met het realiseren van je droomtuin. Een mooi tuinpad met oud gebakken klinkers of een fraai terras met keramische tegels. Natuursteen kan ook, eveneens erg fraai. Wij creëren van je tuin een verlengstuk van je woning zodat je er optimaal van kunt genieten. Bekijk hier onze afgeronde projecten.

Bij de aanleg van een tuin is een mooie en praktische bestrating belangrijk voor de totale uitstraling. U kunt bij DE GOUDEN PLOEG VENLO kiezen uit een ruim assortiment tegels, stenen en grind.

De bestrating zorgt voor een mooie afwerking van een tuin en dat heeft vooral te maken met de indeling van een tuin. Dit kan op vele manieren bijvoorbeeld; strak, met ronde vormen of symmetrisch. Dan is het ook belangrijk waarvoor u de bestrating wilt gebruiken bijvoorbeeld terras, oprit, etc. Samen met u word er dan een materiaal keuze gemaakt. In bestratingsmaterialen is veel keus qua kleur en materiaal zoals natuursteen, keramische tegels, beton tegels/klinkers of gebakken klinkers. Voor voorbeelden van uitgevoerde projecten met diverse soorten bestrating verwijzen wij u naar onze projecten.

Vakwerk met passie

De Gouden Ploeg heeft in al die jaren een sterke reputatie opgebouwd. Afspraak is afspraak en kwaliteit staat altijd hoog in het vaandel. We voeren grondwerken uit, leggen rioolsystemen aan maar kunnen ook uw luxe bestratingen tot in de puntjes regelen. Complete ontzorging van plan tot uitvoering. Klik op onderstaande button om een selectie onze onze projecten te bekijken of neem direct contact op.